Feestzaal

Om jezelf en je gasten (h)eerlijk te verwennen

Er zijn drie afzonderlijke zalen beschikbaar. Voor een klassiek diner kunnen we tot 90 personen ontvangen, voor walking diner tot 100 personen, voor recepties tot 180 personen.

De verfijnde keuken met (h)eerlijke grondstoffen staat garant voor culinaire verwennerij. Het sfeervolle landelijke interieur maakt het tafelen nog zo gezellig. En ook de kinderen zullen zich kunnen uitleven dankzij de aangepaste kindermenu’s en uitgebreide speelmogelijkheden.

img

De locatie

De hoeve van Feestzaal Amuse ligt in het landelijke Meulebeke, temidden van het groen. Er is ruim voldoende plaats voor parking, recepties buiten en speelgelegenheden voor de kinderen. Er is ook een ruim, zonnig terras: zo kunnen we uw aperitief of pousse-café zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de grillen van het Belgische weer.

Voor 2006 was hier het restaurant Okapi, tot Alexander en Annelien het kochten en gedurende 2 jaar met veel smaak renoveerden tot de prachtige hoeve die er nu staat. Het landelijke interieur zal veel feestvierders bekoren en is geschikt voor alle mogelijke gelegenheden: van huwelijken tot babyborrels en rouwtafels.

Voorzieningen voor kinderen

Dat ook kinderen het naar hun zin moeten hebben tijdens een familiefeest, vinden we vanzelfsprekend. Daarom installeerden we een trampoline en een springkasteel in de tuin. Of ze kunnen eindeloos ravotten op het grote grasplein. We voorzien daarnaast ook een aangepaste kindermenu.

img

De zalen

Er zijn drie afzonderlijke zalen beschikbaar. Voor een klassiek diner kunnen we tot 90 personen ontvangen, voor walking diner tot 100 personen, voor recepties tot 180 personen. Bij mooi weer kunnen het aperitief en de pousse-café buiten geserveerd worden op het zonnige terras.

Zaal 1

Zaal 1 bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een capaciteit van max. 72 zittende personen of 150 staande personen.

zaal-img
zaal-img

Zaal 2

Zaal 2 bevindt zich op de eerste verdieping met capaciteit van max. 60 zittende personen of 100 staande personen.

zaal-img
zaal-img

Zaal 3

Zaal 3 bevindt zich ook op de eerste verdieping en heeft een capaciteit van 40 zittende personen of 60 staande personen.

zaal-img
zaal-img

Zalen 2 en 3 kunnen ook één geheel vormen en hebben dan een capaciteit van 100 zittende personen. Er werd ook gedacht aan wie niet meer zelfstandig de trap op kan: er is een traplift geplaatst.

Feesten en evenementen

Wij verzorgen onder andere familiefeesten, babyborrels, communiefeesten, huwelijksfeesten, jubileums, verjaardagsfeesten en rouwmaaltijden.

Ook voor bedrijfsfeesten kan je bij ons terecht – vergadering, seminarie of zakenlunch. Alle didactisch materiaal (beamer en projectiescherm) staat gratis ter beschikking.

img

De chef & de keuken

Alexander studeerde af aan hotelschool Ter Groene Poorte als kok met als specialisatie patisserie.

Hij staat garant voor een verfijnde keuken met (h)eerlijke grondstoffen.

Zijn jong en gemotiveerd team zorgen voor een piekfijne afwerking en vlotte bediening.

 

Contacteer Ons